Tid til nye briller? Find dem hos Vamdrup Specialoptik

Er du på udkig efter nye briller? Hos Vamdrup Specialoptik har vi et bredt udvalg af brillestel, der kan sætte et unikt præg på dit udseende. Med hjælp fra vores moderne måleudstyr sørger vores optikere for, at du får de helt rigtige glas i dine briller, der gør hvert et øjeblik værd at se.

 

Hvilken type briller skal jeg vælge?

Dine behov har stor betydning for, hvilken type brille du har brug for. Hos Vamdrup Specialoptik hjælper vi naturligvis med at finde de helt rette briller til dig. Du bør dog selv gøre dig følgende overvejelser:

  • Skal brillerne bruges hele tiden eller blot til arbejde?
  • Skal de bruges som aflastning til kontaktlinser?
  • Skal du bruge brillerne til hverdagsbrug og under kørsel?

Dit brillestel og glassets synsfelt samt styrke afhænger først og fremmest af dine synsbehov, men bestemt også hvad brillernes funktion er. Skal brillerne primært bruges i dagligdagen, og når du kører bil, skal de have et godt og bredt synsfelt. Har du behov for briller til arbejde, bør de i stedet dække, hvor du kigger hen, når du arbejder. Skal brillerne udelukkende bruges som aflastning til kontaktlinser kan du tillade dig at vælge et mere spændende brillestel, da brillerne kun er i brug en gang i mellem.

Vamdrup Specialoptik sørger for dine briller

Hos din optiker i Vamdrup udvælger vi selv vores sortiment, og vi har alt fra moderne til mere klassiske briller. Et par briller skal først og fremmest sørge for, at du korrigere dit syn. Derudover skal dine briller naturligvis klæde dig. Hos Vamdrup Specialoptik tager vores optikere god tid til at finde de helt rigtige briller til dig, og der både blive taget højde for ansigtsform, hudtone og din stil.