Find din stil hos Vamdrup Specialoptik

Mulighederne er mange, når det kommer til at vælge briller. Er du i tvivl om, hvad der passer godt til dig? Hos Vamdrup Specialoptik giver vi os god tid til at finde en løsning, der ikke mindst optimerer dit syn men også klæder dig. Vi har din stil for øje, når der skal vælges briller, så du kan være sikker på at få de helt rigtige briller med hjem.

Det bør du overveje

Der er flere faktorer, der er værd at overveje, når det kommer til valg af briller. Vi har derfor lavet en guide til dig, der har svært ved at finde din stil.

  • Hvilken ansigtsform har du? Formen på brillestellet afhænger af din ansigtsform. Har du et firkantet ansigt, bør du vælge et rundt brillestel. Det går ud på at skabe en harmonisk kontrast til den ansigtsform, du har.
  • Hvilke behov har du, og hvilken funktion skal brillen opfylde? Hvilken type brille du skal vælge afhænger af, hvilke situationer du skal bruge brillen i.
  • Hvilken hudtone, øjenfarve og hårfarve har du? Dette er afgørende for hvilke farver, der klæder dig. Har du lys hud, bør du gå efter et stel i neutrale farver, hvorimod et farverigt stel vil skabe en flot kontrast til en dyb hudtone.

Find din stil med hjælp fra Vamdrup Specialoptik

Er du den klassiske type, vil en diskret brille i rene linjer og enkelt design, være det rette valg for dig.  Et markant og iøjnefaldende stel passer bedre til den modige og farverige type. Det handler i sidste ende om, at du skal være tro mod dig selv, når du skal finde din stil. Har du brug for vejledning til at finde din stil, kan du kigge forbi Vamdrup Specialoptik. Sammen finder vi en løsning, der passer til din stil!

DOWNLOAD STIL GUIDE