Find solbriller med styrke hos Vamdrup Specialoptik

Hvis du bruger briller, så er solbriller med styrke den ultimative løsning for dit syn i solen. Solbriller med styrke sørger for at beskytte dine øjne mod UV-stråling, og du får samtidig et skarpt syn, selv når solen skinner.

Mulighederne er mange hos Vamdrup Specialoptik

Der er mange muligheder, når det kommer til solbriller med styrke. Du kan for eksempel overveje, hvilke egenskaber brilleglasset skal have. Hos Vamdrup Specialoptik tilbyder vi følgende solbrilleglastyper:

  • Fotokromisk glas, der går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner. Glasset er ideelt til aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas mindsker generende refleksioner fra for eksempel sollys i vand, regn eller bygninger.
  • Brilleglas fås i et hav af forskellige farver såsom gule, orange, grønne og brune glas. Varme nuancer øger kontrasterne ved nedsat sol, hvor køligere glas er mere balancerede.
  • Fit-over eller clip-on er et billigere alternativ til dig, der ikke vil investere i et par solbriller med styrke. Fit-overs er solbriller med styrke, der sættes over dine nuværende glas. Clip-ons er solbrilleglas, du klipper på dine nuværende briller.

Kig forbi og find de rette solbriller med styrke

Dine solbriller tilpasses dine øjne og dine behov. Langt de fleste solbriller fås med glas i den styrke, som du har behov for. Hos Vamdrup Specialoptik tilbyder vi også solbriller med flerstyrkeglas, så du ikke behøver gå på kompromis med enkelstyrkeglas. Skal du have nye briller? Så har du også mulighed for at lave dine gamle briller om til solbriller med styrke. På den måde vil de allerede være tilpasset dine øjnes behov. Kig endelig forbi og lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller med styrke til dig. Vores optikere tager altid højde for både dit syn og din stil, når de rette solbriller skal findes.

 

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER