Find designerbriller hos Vamdrup Specialoptik

Hos Vamdrup Specialoptik udvælger vi selv hele vores sortiment, hvor gennemført design er i højsædet, så du kan være sikker på at få briller i god kvalitet. Uanset om du er på udkig efter unikke og spændende briller eller langt mere klassiske, så har vi det hos os. Designerbriller har især en god plads på vores hylder, hvor designerbriller fra alle de lækre mærker fra både indland og udland er at finde.

Sæt prikken over i’et med et par designerbriller

Når det kommer til designerbriller, er især briller i dansk design i stigende grad efterspurgt. Hos Vamdrup Specialoptik tilbyder vi blandt andet mærkerne:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear
  • ProDesign

Hælder du mere til udenlandsk design, så har vi naturligvis også et bredt udvalg af designerbriller fra de kendte udenlandske mærker, såsom:

  • Marc By Marc Jacobs
  • Tommy Hilfiger
  • Ray-Ban

Et par designerbriller fra Vamdrup Specialoptik kan sætte prikken over i’et på dit look. Uanset om du leder efter designerbriller i dansk eller udenlandsk design, så har vi garanteret noget, der falder i din smag.

Find de rette designerbriller hos Vamdrup Specialoptik

Er du vild med designerbriller? Hos din optiker i Vamdrup kan vi hjælpe med at finde de helt rigtige designerbriller til dig, så de både passer til dig og din stil. Du kan også kigge forbi og selv få syn for sagen. Vores optikere viser gerne vores udvalg frem for dig, hvor du har mulighed for at prøve brillerne på. Dit syn er vigtigt, derfor giver vi os god tid til en ordentlig rådgivning, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig og dit syn. Det er nemlig vigtigt, at dit syn korrigeres korrekt, og at du samtidig får briller med hjem, der klæder dig.