Solbriller med UV beskyttelse hos Vamdrup Specialoptik

Skal du på stranden med vennerne og solbade, så er det en god ide at have et par gode solbriller med i tasken. Udover at solbriller gør det behageligt at orientere sig, når solen skinner, så beskytter de også dine øjne mod UV-stråling. Vi anbefaler altid at bære solbriller med UV beskyttelse, når solen skinner. Solens ultraviolette stråler kan nemlig have skadelige konsekvenser for dine øjne og den omkringliggende hud.

Vamdrup Specialoptik forklarer: Derfor er UV beskyttelse vigtig

Børns øjne er særligt udsatte for UV-stråling. Derfor er det vigtigt, at både store og små bærer solbriller, når solen står højt på himlen. Hvis øjnene eksponeres for en stor mængde UV-stråling, kan det føre til forringet synskvalitet og synsnedsættelse. UV-stråling kan føre til både langvarige og kortvarige skader, såsom:

  • Tågede hornhinder, der kan resultere i synsforringelse.
  • Hornhindebetændelse er en alvorlig øjensygdom, der skyldes en overfladisk forbrænding af øjets horhinde, forårsaget af UV-stråler. Sygdommen kan medføre varigt nedsat syn.
  • Grå stær skyldes en uklar linse. Grå stær kan medføre synsnedsættelse, blændingsgener eller en ændret opfattelse af farver.

Nyd sommeren uden bekymringer

Når UV-stråling kombineres med vand eller sne øges refleksionerne, og strålerne er derfor ekstra kraftige. Hos Vamdrup Specialoptik kan du få gode solbriller med UV beskyttelse, så du ikke behøver bekymre dig, uanset om du er på ferie sydpå, er på tur i det fri eller tager på en velfortjent skitur med familien.

Udover at solbriller skal beskytte dine øjne mod UV-stråling, skal de naturligvis også klæde dig. Er du i tvivl om, hvilke solbriller der klæder dig? Kig forbi din optiker i Vamdrup og se vores udvalg af solbriller med fuld UV beskyttelse. Vi gør meget ud af at finde de helt rette solbriller til dig, så du kan nyde sommeren uden bekymringer og se godt ud imens.

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu