Få foretaget en synsprøve hos Vamdrup Specialoptik

Føler du, at det bliver sværere at se ting, der er langt væk, eller kan du ikke længere læse det, der står med småt? Mange synsproblemer kan afhjælpes med enten briller, synstræning eller kontaktlinser, hvis de opdages tidligt. Oplever du problemer med synet, anbefaler vi, at du bestiller tid til en synsprøve.

Bør jeg bestille en synsprøve?

Følgende symptomer kan være tegn på, at du har nedsat syn:

  • Vedvarende hovedpine hvilket tyder på, at du anstrenger dine øjne for at stille skarpt.
  • Røde øjne, der opstår hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du har behov for en højere styrke.

Har du oplevet nogle af disse tegn, anbefaler vi, at du bestiller tid til en synsprøve. Hos Vamdrup Specialoptik står vores dygtige optikere altid klar til at hjælpe dig, når du kommer ind og skal have foretaget en synsprøve.

Sådan foregår synsprøven hos Vamdrup Specialoptik

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavstavle og en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i. Du vil også blive spurgt ind til din hverdag for at få indblik i din livsstil og dine behov. En synsprøve varer normalt cirka 30 minutter og vil afsløre eventuelle synsfejl. Der bliver altid sat god tid af til synsprøven, så I sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit syn.

Vi anbefaler, at bestille tid.