Brilleglas tilpasses dine øjnes behov hos Vamdrup Specialoptik

Brilleglas er unikke og tilpasses dine øjnes behov. De tilpasses både i forhold til krumning på glasset og styrke. Det er vigtigt, at dine brilleglas tilpasses lige præcis dine synsbehov, da det har betydning for, hvilket slags syn du får.

Enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas

Der findes både glas med enkeltstyrke og flerstyrkeglas – men hvad betyder det for dig? Vi har beskrevet de to typer brilleglas, så du kan få en ide om, hvordan dine briller fungerer.

  • Enkeltstyrke glas har én styrke i hele glassets flade. Denne type glas er til dig, der enten er langsynet eller nærsynet.
  • Flerstyrkeglas har forskellige styrker i glasset, og er derfor mere kompleks. Flerstyrkeglas er til dig, der har svært ved at se skarpt både tæt på og langt fra, da glasset hjælper med at korrigere dit syn uanset afstanden.

Vamdrup Specialoptik sørger for dine brilleglas

For at vurdere hvordan dine brilleglas skal være for at korrigere dit syn, er det nødvendigt med en synsprøve. Et godt syn gør alting nemmere, så kig endelig forbi din optiker i Vamdrup og få hjælp til at finde den rette type brilleglas til dine øjnes behov.