Vamdrup Specialoptik

Velkommen hos Vamdrup Specialoptik. Vi er din lokale optikerforretning i Vamdrup. Vi går op i høj faglighed og god kvalitet. Når du træder ind i butikken, vil du straks mærke den behagelige atmosfære, som vores team er kendt for. Hos os er kunden altid i centrum og vi går gerne en ekstra mil for at give vores kunder den service, de fortjener. I Vamdrup Specialoptik er vi alle specialister med mange års erfaring. Vi har egen optometrist i butikken og har specialiseret os i briller, kontaktlinser og svagsynsoptik.

Selvstændig butik med kædens fordele

Vi er en del af den frivillige optikerkæde OptikTeam, som udelukkende består af selvstændige butikker. Vi køber ind sammen med resten af kædens butikker, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et sortiment til konkurrencedygtige priser. Vi vil ikke spise vores kunder af med færdiglavede pakkeløsninger, men ønsker derimod at give vores kunder en individuel og personlig betjening. Vi sammensætter selv vores sortiment og heriblandt kan du finde mærker som Ray Ban, Nine, Rodenstock, Kilsgaard, Tom Ford, Fleye og Munic.

Smykker, ure og brugskunst

I Vamdrup Specialoptik finder du også et bredt udvalg af både smykker, ure og brugskunst. Vi har landsdelens største udvalg af Living Georg Jensen. Derudover har vi brugskunst af mærkerne Kay Bojesen og Arne Jacobsen.

Vi har egen urmager i butikken, som kan rådgive og vejlede dig, samt give tilbud på reparationer af ure og smykker. Derudover har vi en guldsmed tilknyttet til butikken. I vores brede udvalg af smykker og ure finder du mærker som Seiko, Christina Watches, Spirit Icons, Sif Jakobs, Heiring, Susanne Friis Bjørner, Trollbeads, Connections, Scrouples, Skagen Ure.

Vi graverer selv i butikken og kan derfor tilbyde smykker, ure og brugskunst med et personligt præg. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde din personlige stil eller næste gaveidé.